Köp Online 2016 Nike Air Max 90 Billigt online - bäst pris, Upp till 50% rabatt

Currencies:
0 Items - 0,00 €

Avkastning och bytesrätt

Vi arbetar för att sälja högkvalitativa produkter hoppas vi att du kommer att njuta av att använda, men vi vet också att för en eller annan anledning, kan det finnas en tid när du behöver byta eller lämna tillbaka något du har köpt. Se till att du kontrollerar dina objekt noggrant innan de används eller är installerade. Vi rekommenderar också att du håller ditt kvitto eller ordernummer, som kan hittas på din orderbekräftelse eller leveransförpackningen, som ni kanske behöver det som inköpsbevis i händelse av eventuella frågor efter försäljningen.

Objekt ska inspekteras av vår produkt Bedömningar team och om objektet bedöms vara felaktig på grund av tillverkning eller tyg defekt, vår hemsida återbetalar eller byter utan extra avgifter frakt. Om det bedöms inte vara felaktig, kommer det inte att kvalificera sig för ett utbyte eller återbetalning inom ramen för denna returtypen.

Exchange Policy

* Alla internationella avkastning ska returneras till oss inom 30 dagar efter mottagandet av beställningen.

* Frakt avgifter för internationella utbyten är som skall betalas av kunden (Om felet orsakades av oss). Alla tullar, skatter eller avgifter som krävs för att få betalt för åter objekt är ensam ansvarig för kunden.

Returanvisningar

Bifoga en bit papper innehåller följande information:

* Ditt namn beställas på vår hemsida.

* Ordernummer

* Ange anledningen till att returnera artikeln

* E-postadressen beställas på vår hemsida.

Vänligen sätta detta papper, och produkten som ska returneras, i ett paket, och skicka till oss. Ange oss som spårningen numrerar när du har skickat dem tillbaka. Vi tar inte ansvar för att skicka tillbaka varor som går förlorade under transporten. Om du är orolig, så rekommenderar vi att du skickar varan per rekommenderat brev och behålla bevis på utstationering.